VLEVIA GROUP S.A. / N.V.

We bieden onze klanten een aanbod van meer dan 1000 productreferenties, gaande van het volledige dier in karkas tot vlees in consumentporties. We zijn gespecialiseerd in rundvlees en werken hoofdzakelijk met het Belgisch witblauw. Vlees van andere rassen en andere landen kunnen we uiteraard ook aanbieden. Ons assortiment bevat ook een aantal producten van kalfsvlees, varkensvlees en lamsvlees.

Als verantwoorde speler binnen de levensmiddelenindustrie respecteert Vlevia uiteraard altijd alle technische en wettelijke bepalingen rond de voedseltraceerbaarheid en –veiligheid.

 

Vlevia voldoet op die manier aan de eisen van het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) dat een van de meest verfijnde controlesystemen ter wereld hanteert. Verder respecteert Vlevia steeds de criteria van de verschillende bestekken van haar klanten en andere onafhankelijke controle-organisaties. Van het beheer van de veestapel tot de microbiologische kwaliteit van het vlees, elke parameter wordt gecontroleerd en beheerd.

Nieuws

De partners van 

Vlevia getuigen